?


Bara att konstantera att:

L.I.F.E 
Life Isn't Fucking Easy!


"Whatever life gives you, even if it hurts you, just be strong and act like you always do. Because strong walls just shake but never collapse......"


Sista inlägget innan flytt

Kartongerna och säckarna står uppradade i väntan på att skyfflas in i flyttbilen. Ekot har tagit över. Jag kommer sakna denna lägenhet och område!

Bye bye Vretas


Allt jag har. Allt jag äger

Hjärndö är jag tydligen... som vägrar lyssna!

HUR I HELVETE orkar människan "Det där är mitt. Den där köpte jag" Osv. När det är jag som betalt för egna pengar! Shit.....

**BOOM** igen med dörren och gaspedalen i botten.

Hur orkar han? Hur orkar jag?

Skiter i det här.


Loreen


Shopoholic

Fan vad det ska regna o låta illa på fönsterbrädan! Helt omöjligt att sova, så jag gick ut till soffan ist. Gluttade runt på swedbank och såg att de faktiskt var idag jag får pengar! Inte på fredag..

Så jag satte igång och betalade mina räkningar..
Jippi!? Försvann hela 1571:-

MEN. Glad är jag endå! För igår shoppade jag ett par riktigt snygga skor! Tackar Heggih för det som lurade in mig dit ;) Annars hade det inte blivit nå skor.. Jag hade köpt massa onödigt istället och hade fortsatt fått gå i mina 6år(!) gamla röda och slitna tennisskor. Mjukbyxorna och linnet från BikBok satt dessutom som en smäck ;) Det var värt den långa kö vi blev stående i för att få betala för våra fynd.

Bowling nästa vecka kanske? 
Var beredd på stryk ärtan ;)


Allmänt

Den som har känt hur ensamheten slår, han är för stolt att visa sina sår och går där ensam genom alla år. Den som behöver människorna bäst, han fruktar också människorna mest och går ibland dem som en okänd gäst.



Kosttillskott

Då är kosttillskotten inhandlade och det är bara att köra! ;) Får väl se till att komma ihåg att ta det varje dag bara så de inte blir sådär hoppigt som de lätt brukar kunna bli.

Efter 30-40min intag av rosenrot skulle man känna skillnad stod det. Det enda jag kände var huvudvärk...
HAHA! Sen blev jag nojig och fick alla möjliga fel :P

Inaktiverat

Mitt facebook är nu inaktiverat....

FOR SALE: One heart

"Sometimes you just have to smile, pretend everythings okay, hold back the tears and walk away"

FOR SALE: One heart. Horrible condition. Will take anything for it. PLEASE
Just cut it out of my chest and end this suffering! </3

Its funny how someone can break your heart and you still love them with all the little pieces...




Konst


Konst tavlor
bimago.se


Pris från 732,48 kr



Pris från 1 737,54 kr




"STORM"  
Tavlans pris:
     1 078,88 kr

Humor

DILDO.. Vad jag hatar det ordet! Det är så fult och genant. De är knappt så jag kan uttala de själv! Sandra, vad har du gjort med mig :P Den här bilden är till dig! Skratta du ;P



Min värld håller på rasa!

Alla har vi våra uppåt-och-neråt gångar här i livet. Just nu är allt bara neråt.

Det råder total KAOS i mitt huve just nu. Jag förstår inte vad som händer. Känns som ögonen knappt hunnit torka innan det är dags för nästa storböl. Ena stunden är allt bra. Vissa ggr helt perfekt. Sedan vänder det och blir helt kaotiskt! Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag vill krypa ur mitt eget skin. Skrika högt och slå sönder något. All min energi har tagit slut, vill bara lägga mig ner och dö.

Vårat förhållande har varit som berg-och-dalbana under 1års tid men den senaste månaden? Jag mår riktigt skit. Jag tror jag skulle må bättre av att vara ifrån dig, men samtidigt är min kärlek så stark att jag vill ha dig kvar i mitt liv! Du säger att vi ska klara oss igenom det här. Jag hoppas du har rätt, för jag orkar inte mycket mer..



You can have your heart back. Sorry i broke it

Platsbanken

Sett på Arbetsförmedlingens platsbank:

Mingel & Bar
Söker servitör / servitris

Arbetsuppgifter:

Sedvanliga arbetsuppgifter inom serviceyrket. Det är meriterande om du är mångspråkig då många av våra kunder talar andra språk.

Mångspråkig? Borde det inte räcka med att kunna göra sig förstådd i engelskan? Hur vanligt är det att man idag kan många olika språk som svensk

Kollar man idag på Gävles alla caféer så består de alla utav utländsk härkomst. Man kan undra varför?

Farfar . .

I miss you . I miss you so bad . I don't forget you . Oh it's so sad . I hope you can hear me . I remember it clearly . . The day you slipped away . . Was the day I found It won't be the same

I didn't get around to kiss you goodbye on the hand . I wish that I could see you again .
I know that I can't . . .

I've had my wake up . Won't you wake up . I keep asking why . I can't take it . It wasn't fake . It happened you passed by

Now you're gone . There you go . Somewhere I can't bring you back !

Now you're gone . there you go . Somewhere you're not coming back !

Lovad gång på gång

Här blir man lovad andra kvällen i rad att få se klart filmen HUGO som vi en gång för några veckor sedan började titta lite smått på... Men så ringer telefon, käften går i ett på snubben som ringer, o jag tror han pratat i en och en halv timme minst!

Och natten slutar som den alltid gör. Dvs jag lägger mig i sängen helt less över att gång på gång bli lovad saker som han bara skiter i och sticker iväg på saker och ting.

Är det konstigt att man blir besviken och lackar ur? :/

Dessutom skulle jag ha fått följt med om jag ville. Men jag fick inte.

Glad Påsk?





Då har man iaf packa 2st flyttkartonger idag, Waow grattis eller nåt sånt. Veckorna börjar dra ihop sig. Det är "bara" 3v kvar på den här månaden.. Känns som de kommer bli en väldigt hektisk flytt.. Vilket jag vill försöka undvika! Vi som hade hela helgen på oss, alltid lika trevligt när intresset bara ligger hos en person.

GLAD PÅSK!

Take me away

Genom alla år har man varit så säker på att Gävle skulle vara den stad man aldrig flyttade ifrån. Känns inte så övertygande längre.

Därför att: Sjukvården är sämre än usel & det bor mest idioter här. Jag känner att jag vill bort.
Bort från skiten!

Efter att få ha fått smak på om hur det är att bo i Valbo så känns de som jag håller på avlider så fort jag kommer in till stan. Jag vill inte va bland folkmassorna och fly som ett rådjur. I Valbo känns allt så lugnt och tryggt...

Visst skulle man kunna flytta några mil bort oxo, men man skulle iaf sakna de vänner som bor kvar, nå styggt. Vad ensamt det skulle kännas

Sjömanskyrkan

Idag var jag in till stan för att träffa Lisa och lämna över beställningen. Tog en fika inne på Sjömanskyrkan (Inte visste jag att dom hade café där) Wilma var med hon oxo, t.o.m hon fick följa med in på fiket! Det är ju inte så vanligt och lätt på caféer nu för tiden att hundar får följa med in så de var ju toppen!

Choklad och thekaka med ost blev det för mig medans Lisa petade i sig en torr köttfärspaj med lite sallad och kaffe :P

Skönt att snacka av sig lite, det behövs i tuffa tider.

HEN!?

Debatten har varit stor om ordet hen och gjort ordets mening vida känt... Han, hon, hen, den eller denne ... Men för i helvete! Han eller hon! Inget jävla HEN



RSS 2.0