Ja?

"Idioter finns i överflöd . En del till och med förväxlar intelligens med kunskap"

Bipolär


För den som inte vet...
Vad är BIPOLÄR SJUKDOM?

Det är en sjukdom som påverkar din energi, ditt humör, dina tankar och hur du beter dig.

  • Den kan få din kropp att kännas tung eller lätt och energifylld.
  • Den kan få dig att känna dig ledsen och deprimerad, tokig och mycket lycklig, arg eller irriterad, orolig eller rädd.
  • Den kan göra dina tankar för snabba eller för långsamma. Det gör att det blir svårt att koncentrera sig.
  • Den kan påverka ditt beteende som kan uppfattas annorlunda än din normala personlighet. En tyst person kanske börjar prata för mycket eller en social person kanske inte alls vill umgås med människor.

Det här kan vara väldigt förvirrande för dig, din familj och vänner. Forskare undersöker fortfarande vad som kan orsaka bipolär sjukdom. De har upptäckt att man kan ärva den och du själv har inte gjort något som orsakat den. Det finns inget botemedel ännu för bipolär sjukdom så doktorn kan inte göra så den försvinner helt. Alla önskar vi att det vore så. De bra nyheterna är att det finns behandling att få!


"Man kan tänka sig att de svårigheter som ingår i diagnosen är som stenar man bär på i en ryggsäck. Storleken på stenarna varierar och ibland finns det ytterligare stenar, dvs. man kan ha flera diagnoser. Det faktum att man behöver bära på dessa stenar gör att man har det svårare att ta sig förbi vissa hinder som man möter på sin väg genom livet."



Starkare



Du brände dina broar när du sa det där • Som fick mig att förstå vem du egentligen är • Jag vet du bär en mask som du tror ingen ser • Men när du försöker le så ser vi bara den mer • Du har sårat mig mera än du tycks förstå • Men ett öga för ett öga, ja det heter väl så • Och du som tror på karma, och kallar dig lärd • Borde veta att i nästa liv blir du ingenting värd •

Tack Heggih



Tack så hemskt mycket för gårdagen!  
Riktigt trevligt!

Ärtan bjöd på god mat och fika efter det.
Mätt (tjock) och belåten blev jag.


Djurmagazinet


Bild: Skäggagam

Sådärja! Första dagen på Djurmagazinet avklarad. Till en början blev de välldigt yrt i skallen men jag fixade det. På morgon har jag mockat skit och bytt vattnet samt utfodrat ödlor, sköldisar, spindlar och ormar(!)  

Sköldisarna blev så glada när de fick sallad och satte genast igång och paddla till matskålen och mumsade, medans skäggagamen satt lugnt och stilla på roten och hade full sjå med att kolla på mig. Leguanerna däremot greps av panik och for runt som skollade råttor :) blev så full i skratt, dom är precis likadan som våran vi har hemma, tror att man ska mörda henne så fort man öppnar terrariet


En trevlig typ...


Ikväll har jag fått "lära mig" att tjejer kan minsann INTE snickra! det är bara killar som kan. Pojken håller på bygger ett nytt terrarium till leguanen, och när hans kompis inte kunde följa med oss hem på hemvägen från Brynäs så erbjöd jag mig hjälpa till.. Men jag är ju tjej! och skulle dra skruvarna snett osv. Jag skulle lätt kunna bygga nå liknande helt på egen hand svarade jag. Han höll fast vid sitt om att jag inte alls kunde just för att jag hade ledvärk, o inte ens kunde bära målarburken. Därför så tyckte jag att han kunde klara sig utan min hjälp! om han nu var bäst! som de verkade. Människan ger sig inte utan ska tugga på om samma skit i evigheter, till slut bad jag honom att hålla käften om han skulle ha ngn hjälp över huvud taget med prylarna från parkeringen och hem.

"Om du vill ha någonstans att sova så håll käften"


"Sometimes"


Trasig

Helt omöjligt. När natten kommer ska man inte få sova. Nej!

Värker så in i helvete i mina leder, huvudvärk snart 2v i sträck! Bipoläriteten har börjat gjort sig påmind och huvudet känns helt tomt.

Jag har ingen som helst motivation till att göra någonting, heller ingen ork. Jag blir så förbannad och frustrerad!

Trasig, det är vad själen är just nu.


RSS 2.0