Äckel



Patetiska äckel
. Vissa brudar ger visst aldrig upp . Nej dom ska jaga killar som redan har fast förhållande, är förlovad, har barn eller är gifta - Vad är det för fel ?

Sånt stör mig nå förbannat mycket . Och ska terrorisera med SMS och telefonsamtal .

Man klargör att Nej jag vill inte komma på din fest , Och nej , jag ska inte ut ikväll , jag ska bara vara hemma och ta det lugnt , ELLER umgås med en annan kompis nykter.

Är det svårt att fatta , varför hålla på och dryga ner sig totalt och tjata hela tiden när svaret är detsamma: NEJ


Flängdag



Riktig flängdag med Heggih!
√ Rosmarin √ Lido √ Dollarstore √ Rusta √ Willys

Mycket trevligt! Blockljusen står nu och brinner för fullt i höstmörkret ;)


Tempo Lågan

Fasen vad förbannad och less jag blev idag efter att ha längtat hela dagen efter att få laga hemlagad köttfärssås med pasta och var så hungrig.. Efter att ha slängt ihop köttfärsen med matlagningsgrädde, tacokrydda och krossade tomater så känner jag världens stank. Vad kommer det ifrån? trodde först det var spisen men efter att ha smakat på köttfärsen kände jag att något inte stämde.. Ähh de är fel på mitt lukt och smak sinne tänkte jag lite snabbt.

Tittade på förpackningen en lång stund och funderade på om jag verkligen köpt rätt färs?

Johan kommer hem från jobbet och de första han frågar vad fan är det som luktar? Jag vet inte... Han lägger sig i badet och jag smakar på maten igen.. Håller på kräks av smaken, rusar in i badrummet helt förstörd: Det ÄR nå fel på maten! det både smakar och luktar helvete! Ja det var väl de jag kände när jag kom hem säger han... Går upp ur badet och smakar av han med, flyger fram till diskhorn och spottar och fräser. Det där kan vi inte äta! då blir vi sjuk!

Och han iväg till Tempo med kvitto och köttfärsförpackningen. Påpekar att den smakar och stinker. Vi köpte den igår, bäst före datum är idag. Pengarna tbx eller ny förp. Och vilken dum kärring! Ja, tur att inte jag var med säger jag bara..

- Det är ingen som klagat förut. Alla är så nöjda, och vi maler själva! Enligt henne har man bara EN dag som den ska tillagas på. Skitsnack. Jag har själv stått bakom charken och malt köttfärs och då har vi märkt med iaf 2 dagar, minst! Jag har själv ätit någon dag efter att den malts och har aldrig varit med om liknande.

Like branches on a tree



"Like branches on a tree, we grow in different directions, but our roots remain as one"


Donar-dag

Idag får jag klappa mig själv på huvudet för jag har varit duktig ;) och snällt gått upp kl 06 för att göra i ordning inför tvättstugan kl 07. Fixat disken, hängt tvätt och donat för fullt. Ut igen om 10min och hämta det som hänger på tork och ta in maskintvätten och hänga på torkställningen. Sen får det vara bra ;) Måste hinna till Köpis och hämta ut lite paket oxo, innan jag ska vidare ner mot stan för lite ärenden.

Over & Out

Klartapetserat

Sådärja! Dom var minsann snabba dom jäklarna med att tapetsera klart tre rum på en dag. Annat motför Brynäs det! Där drog dom ut på tiden och skulle ha minst 2 dar på sig. Kökstapeten blev lite FAIL trots allt. Dumt att klaga, men faktiskt så känns de lite jobbigt för ögonen att vara i de rummet :P det känns klottrigt i och med att trycket med skog är så intensivt. + att det är svart/vitt. Hallen är helt klart grymmast. Pojken så mallig för att det var han som valde ;)

Sovrummet går i blått med vass. Rummet känns mycket större och blev genast mysigare. Dock blir vi tvugna att felanmäla idag då dom lyckats pajat toahandtaget och låset, och lite andra saker..


Sovrummet avklarat

Som jag skrev i tidigare inlägg så kom dom på MORGON och inte under dagen. Vilken tur jag gick upp och klädde på mig när Johan skulle till jobbet, mindre kul om man legat näck när dörren öppnades!

Nu är sovrummet klart och jag kan lova att de blev ruskigt fint och extremt porrigt ;] trots att det är blått. Men det är själva trycket som gör det där extra, ett riktigt lyft blev det. Hallen kommer gå i vinrött så det blir ju grymt det här! Kökstapeten kan jag knappt vänta på att få se.. Oohh ;]

Finis

  

Älsklingen ♥ 
När han hade HÅR!

Klarvaken

Upp kl 01 för att ta nattmackor sen vaken sen kl 04. Precis vad man behöver när man ska orka hålla igång hela dagen *Ironi*

Pojken iväg till jobbet 6.30 och jag ställde om kl till 9.00 men det är ingen idé att hela tiden försöka somna om för det verkar omöjligt, tror de mest beror på att jag vet om att SANDÅ kommer hit idag "under dagen" men man vet aldrig med dom de kan bara dyka upp när de behagar! Så därför ingen ro i kroppen. Tur att man har att göra de 3 närmsta dagarna slipper man sitta inne och uggla under tiden det ska tapetseras.. Det känns pinsamt på något konstigt sätt.

Skönt det ska bli när allt är klart!

Rymlingar



Jaa inte trodde jag att sandekorrar eller GERBILER som de så fint heter.. kunde hoppa så pass högt och härjade omkring, att den ena av dom, den svarta fan :P tog sig upp och kravlade sig fast ovanpå vattenflaskan som hänger fast i gallret på terrariet, och så smidigt klämmer sig ut emellan och sprang fritt under terrarielampan! Vad är det för fasoner!

Lugnet

Fan va soft helg det varit! Jag känner mig riktigt nöjd faktiskt. *YES*

Älsklingen fick ledigt på fredag så han har haft en långhelg han! Endå ställer han klockan och skuttar upp kl 7 på morgon. Jag förstår inte hur han gör? Jag hade aldrig pallat... Är det helg så är det helg! anser jag ;)

Nu finns tid att fixa i ordning saker och ting i skrubben, eller? Jo tjena har inte blivit av alls. Istället har det blivit mycket mys och har bara tagit det lugnt.

Första kvällen i helgen som vi är på varsitt håll. Tack heggih för sällskapet ikväll. Vi får se till att göra den där bowlingen snart, innan det blir lite tungt att hålla på med ;)

Äntligen ska vi få tapetserat! dom kommer nu på onsdag. Tapetvalet är gjort för längesen, men självklart att man ska börja fundera på att ändra någonting.. Köket och sovrummet är ganska klockrent, men hallen.. den är inte riktigt 100 känns det som. Jag tycker vi ska ha den vi valt, men man bor ju inte själv längre så någon får ge sig, och de lär väl bli jag det ;)


Unge på gården

UNGAR ÄR ROLIGA IBLAND...

En jänta på gården: 
Är du Emils mamma?

Jag: Näe

Ungen:
Vems mamma är du? <------


Dålig humor

Facebook.

Finnen undrar om min kusin "håller på" fort farande.
Vad menas med det. Är det en häst? Fort Farande. Eller är den nånting jag har hållt på med förr och du undrar om jag gör det fortfarande? - Ja, grillar och krökar..


RSS 2.0