SVEK

Jag vill att du tröstar mig när jag är ledsen. Jag vill känna dina armar om mig när jag behöver trygghet. Jag vill att du ger mig all din kärlek. Jag vill torka tårarna och känna mig lycklig. Men det går inte så länge du inte finns här.

Hotpants

Var förbi Öster en sväng igår, det var riktigt trevligt!
Dani kom över hon oxo.. Rätt vad det är kommer dom in på en diskussion om tros storlek.

Sandra tycker att hotpants i stl M åker in i arslet ..
Dani: Men då behöver du större trosor

Men måste jag ha XL då eller!!!!

TYSTNAD ........
Linda tittar på Sandra & båda utbrister i världens skrattattack ;)


Dagens, att störa sig på...

Satt på bussen hem från sjukhuset idag, på bussen står 2 barnvagnar varav den ena inte verkade ha någon som helst översikt, och ja barnet låg i och sov... Till saken: Vagnen hade endast bromsen i. Det finns spännen att sätta fast sin barnvagn med, att endast sätta ner bromsen är inget att förlita sig på! Bussen svängde och bromsade in, barnvagnen rullade ut i gången(!) Jag med min reflex.. Jag satte ut handen och var beredd att ta emot vagnen. Är man inte mer rädd om sitt barn som förälder?

Idag rök födisarna och jävlar i mig vad ont bedövningen gjorde! Det kändes som en evighet att sy igen såret.
Jag var nära att skippa andra ingreppet, kändes som jag skulle smälla av. Det är nu bedövningen börjar gå ur, och de känns kan jag tala om... Sticker, värker och bultar. Nä nu hoppas jag att jag slipper göra om dehär fler ggr. 6ggr räcker!


Shhh...


Fredag!

Inte lite trött man är efter en halv dags inventering på lagret (!) Phuu. Massa slammer av järnstänger och hyllplaner. Massa pallar hit och dit. Ja, jag måste få klaga lite iaf ;)

Skönt att det är fredag. Jag behöver verkligen få sova ut och vila upp mig inför nästa vecka känner jag. Då är det forts på inventeringen! Hann aldrig klart just för att man alltid lär vara hjärnan å tänka åt andra hela tiden å tala om hur dom ska göra...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

När kl var 13 var det raka vägen till Din Bostad och skriva på kontraktet för den nya lägenheten. Vi kollade oxo garageplats och bestämde oss för att ta även det, riktigt stort. Tog även en till titt på lägenheten bara för ingen av oss kom ihåg ifall vi hade någon klädkammare, men de fanns det raktfram när man öppnade dörren till lgh.

Att badrummet är renoverat känns som ett riktigt lyft, är dock inte så förtjust i spisen som är defekt och att både kök och hall har knepiga väggar så vi inte vet ifall vi kan tapetsera? Känns lite tråkigt med vita väggar tycker jag, men.. Vi får se hur det blir


RSS 2.0