Mitt allt

Se in i mina ögon så ser du vad du betyder för mig
du vet att allt jag gör, gör jag för dig!



...

Jag har kämpat och slitit jag vet att det blir bättre men de känns inte hittills. Jag fastnar i tankar och försöker ta mig loss när jag tänker på dagen någonting hände mellan oss. Men nu vet jag vart du står och jag behöver dig inte. Vi bröt av våra band och dom gick av på mitten.

Du högg mig i ryggen, vad var det som hände? jag menar du och jag vi skulle jämt vara bästa vänner. Du har förändrats så mycket, jag vet knappt vem du är, vart tog den personen vägen som alltid fanns där? Jag tror du vet vem du är, behöver inte säga namnet, du förlorade min tillit när du släppte min hand. Jag vet mycket väl att jag en dag kommer le men när jag sitter här och skriver rinner tårarna ner. Jag försökte göra allt men det var du som gjorde fel, löften om att bry sig som inte längre finns mer. Var ärlig mot dig själv var det såhär det skulle bli? Isf trodde jag fel, om hela dig och ditt liv. Såklart jag vill va vänner men du ser att det inte går, för varje gång jag ser dig river du upp gamla sår. Du har inte sagt förlåt så jag kan inte ta emot det och allt skit som jag fick ta, du är fan inte värd det.

När livet sviker är det bra att vara 2 men ena halvan av mig slutade förstå att när en vän försvinner finns de inte mycket kvar men jag glömmer dig mer för varje dag.

Livet som en värsting

Vem av vännerna där ute var äkta? vem brydde sig vart du hamnat eller gjort? Livet som en värsting var soft för en stund, men det hela vände lika fort.

Brunnsparken


Natten är ung, tiden står still, när vi sakta vandrar genom stan.
Lilla lilla vän mitt hjärta bankar,  Lilla lilla vän var är dina tankar.

Stjärnorna i skyn lyser på oss två. I natt är de bara månen som ser på.
Lilla lilla vän din blick förför mig, Lilla lilla vän din blick förgör mig

Du och jag sitter ensamma i Brunnsparken, du är blyg och förlägen.
Du och jag pillar lite på varann i Brunnsparken, jag tror det går vägen i kväll.

Du viskar tyst till mig att du vill följa med mig hem. Jag kan inte säga nej till en sån som dig.
Lilla lilla vän som om jag tvekat, Lilla lilla vän som om jag nekat.

Från en park som blivit tom, vid en vallgrav blank och tyst, går en flicka som just blivit kysst.
Lilla lilla vän och jag går brevid, Lilla lilla vän så stolt och lycklig, för att få va med dig!

Flytt

Ja då var lägenheten uppsagd och ligger ute på Gavlis hemsida! Nya bostaden är så himla perfekt. Kanon planlösning och fin. Jag är jättenöjd! Barnvänligt område. Som handen i handsken! Här blir bra!

Nu återstår bara flytten av en del prylar, sedan väntas rust av det mesta! Så man hade verkligen tur... Kommer bli hur fräsht som helst! 

 Blir en lite längre bit in till stan, men det är inga problem det går ju bussar :)

Sorg

En dröm som hade blivit sann. Men som snabbt togs ifrån. Ett tomrum som inte går att fylla... Vi var så lyckliga.. Sorgen har nästan gått över i hat. Varför hände detta just oss? Frågan snurrar ständigt i skallen. Jag önskar detta bara var en mardröm, att jag kunde vakna upp och allt var som vanligt igen. Jag blir så matt. Det finns ingen gud, så är det bara..

Mina ögon kan tindra mina läppar le, sorgen i hjärtat kan ingen se


På varsitt håll...

Halsen håller på ta livet av mig! 2 nätter och jag är redan helt slut. Känns som man försöker svälja en golfboll eller något i den stilen, och får nästan inte i mig varken mat eller vätska! Jag vill bara ge upp, men inser att jag måste KÄMPA! KÄMPA KÄMPA! för mig själv, för min kropp!

På varsitt håll ligger vi och kvider :P vrider och vänder så alla sängkläder ligger huller ombuller. Jag för min hals, och han för sin mage och att jag snarkar som en idiot så fort jag lyckas somna. Ja det är fan inte lätt :)

RSS 2.0