Nyår

Nyår - Igen!?

Förstår inte vart åren tar vägen.. de bara försvinner! Jag brukar ha svårt att minnas om de hänt något speciellt under de gångna året men just detta år lär jag knappast glömma. Mycket tårar, sorg skratt och glädje.

En vän röcks hastigt ifrån mig, och lämnade stor sorg och saknad samtidigt som jag funnit mitt livs största kärlek. Jag var tvungen ordna nya hem till mina 2 katter, varav den ena tvingades avlivas hos veterinär. Min älskade Eldis! Jag tänker på dig ofta, hjärtat värker och tårar rinner.. Hoppas du har det bra i katthimmelen.

Johan ♥ Så mycket jobbigt som vi gått egenom men klarat oss endå! Utan dig, orkar jag inte leva... Du är mitt liv, mitt allt.

[Anita, Jag saknar dig så fruktansvärt mycket.]
Tänker på dig, och önskr du fanns här bland oss.

Shoppingrunda!

Ja de kan man ju säga att de blev en släng av idag! Gjorde av med närmare tusen spänn. Usch det är så man mår dåligt. Men välbehövliga saker! Bland annat fick jag äntligen tag i en jacka jag känner mig riktigt nöjd med faktiskt, inne på Intersport. Tack ärtan för att du drog mig dit ;)

Ikväll lär jag ju testa av nyfikenhet, om gélen och spateln verkligen fungerar. Håller dig uppdaterad om hur det gick och om jag lyckades.. *SMILE*

Slask


Slaskigt och plaskigt.


Pissed.

..... Så fruktansvärt less på livet,
Motgångar precis hela tiden! Ingenting känns bra nog

Tack och bock!



Inte fick han stå länge i år heller, innan nå äckelbarn brände ner den.
Trist.

Folk är bara så sjuk i huve..

Kl 23 ringer J's mobil när vi lagt oss och tittar på film.. Det är en helt främmande snubbe, som inte ens presenterar sig, utan frågar direkt om J äger en vit Golf (modell) 

» Nej, det tror jag inte «

"Nähä, då får du väl kolla upp det då, för det är en som kör runt i Valbo och förstör andra bilar. Är du säker på att du inte har en vit Golf.." Höll på hela tin!

Under en hel timme efter de samtalet körde det runt en bil i vårat område. Vi bara väntade på att det skulle knacka på dörrn, typ.

SERIÖST. Varför ringer den personen upp och frågar en sån sak? Söker man på Eniro tex så hittar man en enda, just i Valbo. Skriver man Gävle kommer bara upp 2st, varav ena har dubbelt efternamn.

Jag kan inte koppla av, det kändes riktigt otäckt. Blir vaken en stund till...

StrixQ.

"Igår, kände jag att du och jag var ett. Alla pusselbitarna låg rätt. Inget har kunnat varit bättre! Idag, känns det som om ett har blivit två, vi har fått problem fast dom är små, men allting har kunnat varit bättre!

Jag kan inte stanna, jag kan inte gå! för det é nånting som håller mig tillbaka! Det är lätt att bli van vid att alltid va två, å det é nog de som håller mig tillbaka!

Jag, försöker va mig själv så gott det går, göra lite sånt man inte får, men som gör att allting känns bättre. Och du, känner de på pulsen varje dá, kanske äru svartsjuk, va vet já.. Jag hoppas att det snart ska bli bättre!"

Nu är det jul här i vårt hus



Ja då var det pyntat och klart.

Vi var nog dom sista på vårt område!

Man behöver inte överdriva.. Jag satte upp stjärndraperiet i sovrumsfönstret och det blev grymt snyggt! Mini-granen i hallen och lite tomtar här och där, det räcker. Ljusstaken var trasig, så den åker upp en annan dag.

RSS 2.0