4-hjuling åkande

4-hjuling är SKITKUL :)

Det är roligt att åka, sålänge man kör på vägarna och håller hastigheten dvs. Åkte bakpå för första ggn igårkväll/inatt och de var till en början mardröm. Jag hinner bara sätta mig och ta tag om handtagen så gasar han på och jag rycks bakåt. Som tur var, var jag snabb och slita tag i människan med ena handen annars hade jag antagligen skadat ryggen i marken eller något ännu värre. Hjälm hade jag på iaf.

Åkte R80 och runt i skogen på 2 olika håll. Skogen var riktigt otäck att åka i när man knappt hinner se vart vägen svänger av och fortsätter + att underlaget gör det lättare att slira med däcken. INTE KUL att sitta bakpå! Värst var skogen vid Måsberget... Aldrig varit på den stigen förr, och visste inte vad som skulle dyka upp efter att stigen blev smalare än smalast och träden kom allt nära inpå och fullt av stenbumlingar som gjorde att hela fordonet guppade och de kändes som hela skiten skulle vicka när som helst!

Man har ju hört av andra att de är lätt tippade så man ska nog ha det i bakskallen själv när man är ute och kör som en vilde.

Hehe!!


Disco

Nu är jag riktigt trött på den här discokulan! Har jag fått helt nya grannar porten brevid vägg i vägg eller har de hyrt in sig svart, jag vet inte? men de är andra helgen i rad som de för ett jävla oväsen. Vuxna människor. Jag säger bara det: Vissa borde inte dricka alls

Och körkort, samma sak där. Tror dom att dom är i utlandet och kör? Man skulle nästan kunna tro det.

Mitt liv.



Mitt liv och ingen annans. Det är bara jag som kan påverka och ta beslut om saker och ting. Det finns mycket man ångrar och mycket man önskar. Det som varit har varit, det är de som man är i nu som spelar roll. Det finns vissa betydelsefulla människor runt omkring mig som jag borde lyssnat bättre på tidigare. Jag förstår att dom är arg på mig. Jag ber om ursäkt för att jag kanske verkat nonchalant. 

You shot yourself in the foot again




"Take that bag with your clothes and leave your keys by the door • ‘coz she never wants to see you no more • Never should have listen to the serpent • You shot yourself in the foot again • Take that sad little face and leave your pride at the door • ‘coz she never gonna touch you no more • Never should have listen to the serpent • You shot yourself in the foot again • Face looks jaded, Clothes look faded, Keep walking on my friend"

Like a boss

 .:: Dont let the pretty face fool you I roll like a BOSS ::.

Heartbreaker..

Here I sit all alone, thinkin bout what I should have known. You made me think that I could need you. You weaved your magic spell and I believed you. Lookin back on you and me, promises that will never be. I truly thought we were lovers, but now I find that I'm just like all the others. Heartbreaker, wish that I had seen that love was blind, sweet little love maker, takin my heart and leave me behind. Heartbreaker couldn't you be, just a little more kind to me.. Played with fire, felt its burn, I would have thought that I would have learned. I melted every time you kissed me. every time you'd leave I thought that you would miss me...


RSS 2.0