Tur med vädret?

Första cruisingen för i år! Något kyligt med nedcabbat men de höll ju i 2tim iaf. Lite good music och skojigt folk att titta på är inte fy skam :)


No way out


Br0ken..

I dont know why they call it heartache. It feels like every other part of my body is broken too.


Hjälp mig?

Ska man behöva åka in till akuten för den förbannade öronvärken? Den har blivit mycket sämre över en natt. Trodde inte man kunde ha så ont i örat :O Frågan är vad som är fel när det inte syns något i hörselgången. Örondropparna kan fara åt helvete för de hjälpte inte ett piss! Förut värkte det endast då jag somnat på örat och nu värker det konstant och så fort jag rör käken! AJ som satan. Nu har de krånglat i en månad.. Något måste dom göra snart. Står inte ut!

................................................................

Lägenhet då? Totalt värdelöst. Finns ingen till mig. Jag försöker kolla alla tider på dygnet men lik förbannat så kommer de inte ut något. Hamrånge och Hedesunda vem vill bo där? Och när man väl ställt sig i kö på något intressant så hamnar man till slut sist i kö. Vilken tur att jag har sån snäll pappa som låter mig bo hemma tills jag hittat något eget ♥

................................................................

Mitt livs största kärlek. Det gick inte så bra för oss. Det blev inte som vi tänkt oss eller ville. Jag känner mig sviken och övergiven, samtidigt älskar jag dig så in i helvete. Ibland önskar jag att vi aldrig mötts bara för det gör så ont! Det är dig jag tänker på när jag lägger mig om kvällarna.. Jag förtränger, försöker glömma, försöker minnas, minnas allt det som var bra när det verkligen var bra, tårarna vill aldrig sluta rinna... Kan inte förstå hur det blev såhär. Vi vet båda att det inte funkar, att det är bäst såhär. Du är en idiot som du betett dig, men jag älskar dig fortfarande....


Sunrise Avenue


Ledsen


Jag hatar att jag älskar dig så mycket. Önskar jag bara kunde glömma dig och gå vidare! En människa som du är inte värd all min kärlek. Jag hatar ditt sarkastiska flin och dina dumma kommentarer!

Du fick mig att tro på framtidsdrömmarna. Nu är allt som bortblåst. Vår tid kommer ej mer igen. Du har förstört mig, denna gång för sista ggn!

RSS 2.0